Novosti

26.5.2014.

Druženje s nogometašima u humanitarnoj akciji

Hrvatski nogometni reprezentativci u partnerstvu s Anić Holding Plusom, te njihovim klijentom City Centerom One pokazali su svoje veliko srce na eventu koji se organizirao kako bi se pružila pomoć djeci iz dječjeg sela Lekenik.


21.05.2014. u City Centeru One West i East, Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Eduardo da Silva i Dejan Lovren izdvojili su vrijeme kako bi svojim obožavateljima uljepšali dan: potpisivali su lopte, fotografirali se i družili s posjetiteljima. U teškim trenucima za mnoge u Lijepoj našoj, nikako se ne smije zaboraviti i na druge kojima je potrebna pomoć, kao što su djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik za koje se ovom prigodom prikupilo 8.874,85 kn. Mario Mandžukić i Ivica Olić koji su prvotno trebali sudjelovati na eventu, nažalost nisu mogli prisustvovati upravo zbog posjeta naše poplavom pogođene Slavonije. Nogometaši Hrvatske još su jednom pokazali kako nikad nisu „preveliki“ za pružanje pomoći „malim ljudima“.
 

28.3.2014.

Novi član Karlovačke pivovare predstavljen na skelama Anić Holding Plusa

Anić Holding Plus d.o.o. na svojim je megaboardima ugostio i novog člana Karlovačke pivovare. Riječ je o Amstel Premium Pilsener pivu osvježavajućeg okusa čija je dugogodišnja tradicija usavršavanja predstavljena i u Hotelu Esplanade gdje su gostovale brojne Hrvatske zvijezde kao i poslovni partneri Karlovačke pivovare.

Prvi put u Hrvatskoj napravljena je reklama koja svojim vizualom i vrhunskim tehničkim karakteristikama neprekidno privlači poglede prolaznika. Kako ovo pivo vuče korijenje s obale rijeke Amstel u Amsterdamu, novi dizajn boce na etiketi prikazuje izvornu pivovaru uz koju se nalazi slika Amstelovog majstora pivara. Amstelova reklama koja se nalazi na skeli Anić Holding Plusa u centru grada Zagreba kao i u Rijeci na Trgu Žabica prikazuje zanimljivu povijest i bogato nasljeđe ovog piva. Kako bi u potpunosti dočarali povijest ovog piva koje se razvijalo preko 140 godina,na reklami se u pozadini može vidjeti grad Amsterdam iz prošlosti kojeg je ekipa Anić Holding Plusa s partnerima pomoću vrhunskih svjetlosnih efekata uspjela oživjeti. Paljenje i gašenje uličnih svjetiljki i svjetala „stanova“ koji prodiru kroz prozor, ono je što ovu reklamu čini drukčijom od drugih. Ono što nam ova reklama poručuje svojom jedinstvenom porukom „Ne štedi na vremenu“ jest da vrijeme leti, no da je ponekad potrebno uložiti više vremena kako bi se dobila bolja kvaliteta. Odvojite vremena za podijeliti Amstel Premium Pilsener s dragom osobom i uživajte.

1.7.2013.

Proslava ulaska Hrvatske u EU

30. lipnja 2013. na Trgu bana J. Jelačića održana je manifestacija za proslavu ulaska Republike Hrvatske u Europsku Uniju. Kako bi se taj povijesni događaj što bolje proslavio i Anić Holding Plus je dao svoj doprinos. Uz  financijske donacije, ustupio je i svoje oglasne plohe Vladi Republike Hrvatske za potrebe što boljih prezentacija koje su se prikazivale na zgradama Trga. Posebna zahvala mora se pružiti i klijentima koji su svoje oglasne površine ustupili za potrebe proslave, a to su Carlsberg, Ledo, Renault, Vip i Beko.