• OBJAVLJENO: 10-06-2022
  • u: 11:06

Pitanja reciklaže i očuvanja okoliša jedna su od najvažnijih pitanja današnjice te kvaliteta našeg života danas, ali i u budućnosti ovisi o tome kako ćemo postupati s otpadom. Greencajt festival trodnevna je konferencija koja nam je donijela pregršt ideja kako zelene vizije pretvoriti u stvarnost.

U prostorima stare tvornice električnih žarulja i restorana Rougemarin park u Zagrebu, okupili su se svi predvodnici zelene tradicije, ali i zaljubljenici u prirodu i okoliš. Cilj ovog festivala bio je naglasiti važnost savladavanja zelenih globalnih izazova, kako na međunarodnoj razini, tako i u lokalnim sredinama.

Mi bez prirode ne možemo, a ona bez nas?

Uz brojne zanimljive i edukativne panele, diskusije i predavanja domaćih i svjetskih stručnjaka, u sklopu ove zelene manifestacije organizirana je i dodjela Nacionalne nagrade za okoliš 2022. – Green Pix u čak šest kategorija. Među 118 prijavljenih u kategoriji Zelena kampanja, pronašla se i prijava Anić Outdoora.

Kao tvrtka, naša je odgovornost informirati se i dati doprinos zaštiti okoliša stoga od 2018. godine pa sve do danas nastojimo pronaći i uspostaviti što više kanala reciklaže kroz koje ćemo našim reklamnim platnima dati novu svrhu.

Ovaj projekt kao i sudjelovanje na ovom festivalu male su pobjede kojima zasigurno možemo doprinijeti i potaknuti javnost da razmišlja o budućnosti.