O nama – Anić Outdoor

Anić Outdoor

Anić Outdoor jedna je od vodećih tvrtki za vanjsko oglašavanje u velikom formatu u Hrvatskoj i član vodeće organizacije za vanjsko oglašavanje u Americi, Outdoor Advertising Association of America. Ambasadori smo vanjskog oglašavanja u Hrvatskoj već više od 20 godina i misija nam je povezati krajnje korisnike s vodećim uslugama i proizvodima na tržištu!

Anić Outdoor mreža OOH (out-of-home) i DOOH (digital-out-of-home) oglasnih ploha obuhvaća najfrekventnije lokacije diljem Hrvatske te time podržava lokalne i nacionalne kampanje. Pomažemo tvrtkama, proizvodima i uslugama izgraditi i potaknuti interakciju s postojećim i potencijalnim kupcima (2/3 pregleda oglasa se pretvori u kupnju), te pružamo skalabilnu komunikaciju usmjerenu ciljanim krajnjim kupcima i korisnicima.

Naša ponuda lokacija za vanjsko oglašavanje sastoji se od 400+ točaka diljem Hrvatske i uključuje statične i digitalne plohe formata bigboard, digital signage, gigaboard, billboard, wallscape i skela.

Naša misija

Potaknuti interakciju i kreirati dugoročan odnos tvrtki i korisnika kroz najveće statične i digitalne formate oglasnih ploha na lokalnoj i nacionalnoj razini.

Naša vizija

Poboljšati doseg kroz sofisticirane i objedinjene sisteme mjerenja publike, doprinijeti efikasnijem i optimalnijem fukcioniranju sredina u kojima smo prisutni kroz postojeću i buduću infrastrukturu te zaokružiti poslovanje recikliranjem korištenih materijala u korist zajednici.