• OBJAVLJENO: 06-06-2022
  • u: 14:45

2022 GO OOH Media Conference & Expo vrhunski je događaj o vanjskom oglašavanju koji je nakon dugo vremena, razdvojenosti i virtualnog svijeta okupio sve dijelove industrije.

Iako je jedan od ciljeva ove konferencije oduvijek bio susret sa starim i novim kolegama, ovogodišnje izdanje posebno je bilo posvećeno povezivanju, suradnji i njegovanju zajednice uz istu poruku – izađite i ispričajte svoju priču.

Anić Outdoor i izgradnja bolje budućnosti industrije

Iako se sama konferencija dotaknula sjajnih primjera i priča povijesti vanjskog oglašavanja, primarni fokus GO OOH bio je na izgradnji bolje i hrabrije budućnosti vanjskog oglašavanja. Drugog dana konferencije predstavljeni su rezultati jednog od najznačajnijih istraživanja naše industrije koje je proveo OAAA – istraživanje o mrežnoj aktivaciji.

Istraživanje je pokazalo da vanjsko oglašavanje potiče 5 do 6 puta veću mrežnu aktivaciju od očekivane stope te tako dokazalo da je vanjsko oglašavanje mnogo učinkovitije u generiranju rezultata od televizije, radija, video, banner te tiskanih oglasa.

Ovakvi rezultati potaknuli su raspravu među sudionicima te tako još jednom potvrdili da snaga i moć vanjskog oglašavanja ne jenjava već vanjsko oglašavanje iz godine u godinu učvršćuje svoj status te se razvija zajedno s društvom i tehnologijom.

Optimistični u pogledu naše budućnosti, ponosni smo što smo i ove godine sudjelovali na brojnim inspirativnim predavanjima, poučnim panelima i diskusijama te treninzima vodećih svjetskih stručnjaka s ciljem edukacije i stvaranja industrije prilika i inkluzivnosti.

Najbolje od GO OOH:  https://www.billboardinsider.com/day-1-of-the-2022-ooh-media-conference-in-6-quotes/?no_cache=1652883098