• OBJAVLJENO: 27-11-2020
  • u: 10:21

Anić Outdoor donosi novu najveću OOH plohu u zemlji i to na najpoznatijoj adresi u Hrvatskoj – skelu na Trgu bana J. Jelačića u Zagrebu. Važne poruke zaslužuju velike formate i naši klijenti to znaju. A1 Hrvatska dobro zna važnost oglašavanja na velikim formatima te nam u ovom predblagdanskom raspoloženju donosi svoju Mozaik kampanju u X-mas varijanti u sam centar glavnog grada.

Anić Outdoor je svojevremeno obnovio preko 40 građevina u uskom centru Zagreba te građevine diljem Hrvatske kroz poslovni model oglašavanja na skelama. Naime, prihodom od oglašavanja na reklamnom platnu postavljenom na građevinsku skelu tvrtka Anić Outdoor financira obnovu pročelja, krovišta ili građevine u cjelosti na kojoj je postavljena ta ista skela, odnosno reklamno platno.
Uslijed okolnosti, Grad je podržao model koji dozvoljava tvrtkama koje se bave vanjskim oglašavanjem da kroz svoju osnovnu djelatnost uprihode sredstva za pomoć sanacije štete nastale uslijed razornog potresa.

U nastavku donosimo fotografije nekoliko najzapamćenijih kampanja na dobro poznatim lokacijama te najnoviju kampanju na najvećoj reklamnoj plohi i najpoznatijoj adresi u Hrvatskoj! Klikom na ovaj link pogledajte kako je izgledala montaža ovog mega reklamnog platna!